Abonneer je op Esthéticienne, het best gelezen vakblad voor schoonheidsspecialisten!

Λ

Over Esthéticienne

Over Esthéticienne

Esthéticienne is het meest gelezen vaktijdschrift op het gebied van schoonheidsverzorging en cosmetica in Nederland en België. Het verschijnt elke maand en biedt de professional uitgebreide, op de dagelijkse praktijk gerichte informatie in een fraaie en kleurrijke vormgeving. Met regelmatig terugkerende onderwerpen als schoonheidsverzorging, aromatherapie, dermatologie, saloninrichting en bedrijfsvoering is Esthéticienne dé ideale partner voor deze beroepsgroep. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van het vakgebied regelmatig aan de orde. Ben je werkzaam in de schoonheidsbranche of in één van de aanpalende vakgebieden, dan kun je dit vakblad absoluut niet missen.

 

Λ

De voordelen van een abonnement

  1. Je ontvangt Esthéticienne maandelijks en bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten in de uiterlijke verzorging.
  2. In ieder nummer vind je 'need to know' vakinformatie, praktische tips en inspirerende ideeën om meer te halen uit de schoonheidssalon. De nieuwste toepassingen en technieken, objectieve achtergrondinformatie over apparatuur en cosmetica-ingrediënten, succesvolle salonconcepten, ideeën om nieuwe klanten te krijgen, de nieuwste producten, zakelijk advies en praktische medische informatie.
  3. In ieder nummer maak je kans op een voordeelaanbieding in de rubriek Lezersaanbieding.
  4. Je krijgt korting op de entreeprijs van de belangrijkste voor -en najaarsbeurzen in Utrecht en Brussel.
  5. Je kunt je eigen films plaatsen in onze rubriek Films, waarbij je als abonnee ook nog eens kans maakt op een cadeaubon van €100,-!.
  6. Je hebt recht op een blijvende korting van 30% op het tarief voor een vermelding als schoonheidsspecialiste in de meest bezochte online beautygids op Beautyweb.nl.
  7. Je krijgt korting op alle producten uit onze online shop.
  8. Je krijgt 30% korting op eerder verschenen nummers van Esthéticienne en overige beauty vakbladen.
  9. Als zelfstandig ondernemer zijn de kosten van een abonnement op Esthéticienne aftrekbaar als kosten voor de onderneming. Als schoonheidsspecialist in opleiding mag je deze kosten aftrekken onder ‘studiekosten’. Als je BTW moet afdragen, krijg je die voor 100% terug.

 

Λ

Abonnee worden? Vul het onderstaande formulier in.

Na het verzenden van het onderstaande formulier, ontvangt u per mail een bevestiging van uw abonnementsaanvraag. Onderstaande tarieven zijn inclusief 6% BTW en verzendkosten.

(het laden van het formulier kan enkele ogenblikken duren) 

 

Λ

Heb je vragen of opmerkingen m.b.t. je abonnement?


Voor wijzigingen in uw abonnement kunt u terecht op: www.aboland.nl/Esthéticienne

Voor overige vragen m.b.t. een abonnement, zie:  www.aboland.nl/Klantenservice.

U kunt ook bellen met de onze klantenservice. De klantenservice van Abonnementenland is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0900 - 22 65 263 (10 ct. per minuut). Vanuit België zijn wij te bereiken op telefoonnummer +31 251 257926.