Λ

Profiteer van de vele voordelen van een abonnement:

  1. Je ontvangt Esthéticienne maandelijks en bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten op het gebied van uiterlijke verzorging.
  2.  In ieder nummer vind je 'need to know' vakinformatie, praktische tips en inspirerende ideeën om meer te halen uit de schoonheidssalon. De nieuwste toepassingen en technieken, objectieve achtergrondinformatie over apparatuur en cosmetica-ingrediënten, succesvolle salonconcepten, ideeën om nieuwe klanten te krijgen, de nieuwste producten, zakelijk advies en praktische medische informatie.
  3. In ieder nummer maak je kans op een voordeelaanbieding in de rubriek Lezersaanbieding.
  4. Je ontvangt als abonnee gratis de digitale versie van Esthéticienne met extra informatie.
  5. Je krijgt korting op de entreeprijs van de belangrijkste voor -en najaarsbeurzen in Utrecht en Brussel. 
  6. Je hebt recht op een blijvende korting van 30% op het tarief voor een vermelding als schoonheidsspecialiste in de meest bezochte online beautygids op Beautyweb.nl.
  7. Je krijgt 30% korting op eerder verschenen nummers van Esthéticienne en overige beauty vakbladen.
  8. Als zelfstandig ondernemer zijn de kosten van een abonnement op Esthéticienne aftrekbaar als kosten voor de onderneming. Als schoonheidsspecialist in opleiding mag je deze kosten aftrekken onder ‘studiekosten’. Als je BTW moet afdragen, krijg je die voor 100% terug.

Λ

Maak gebruik van een van de volgende aanbiedingen:

Als u een machtiging voor automatische incasso afgeeft, ontvangt u €3,00 korting (alleen mogelijk voor Nederlandse abonnees).
Als u een proefnummer aanvraagt, ontvangt u het eerstvolgende nummer dat uitkomt.

Λ

Abonnee worden?

Wilt u abonnee worden? Vul dan hier het aanmeldingsformulier in.
Na het verzenden van het formulier, ontvangt u per mail een bevestiging van uw abonnementsaanvraag. Tarieven zijn inclusief 6% BTW en verzendkosten.

Λ

Voor overige vragen of opmerkingen m.b.t. je abonnement

Zoals het doorgeven van adreswijzigingen en gegevens ten behoeve van automatische incasso:
Klantenservice
BDUvakmedia
tel. +31(0)342 - 494882
e-mail: abonnementen@bdu.nl
Postbus 67, 3770 AB BarneveldΛ

Over Esthéticienne

Over Esthéticienne

Esthéticienne is het meest gelezen vaktijdschrift op het gebied van schoonheidsverzorging en cosmetica in Nederland en België. Het verschijnt elke maand en biedt de professional uitgebreide, op de dagelijkse praktijk gerichte informatie in een fraaie en kleurrijke vormgeving. Met regelmatig terugkerende onderwerpen als schoonheidsverzorging, aromatherapie, dermatologie, saloninrichting en bedrijfsvoering is Esthéticienne dé ideale partner voor deze beroepsgroep. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van het vakgebied regelmatig aan de orde. Ben je werkzaam in de schoonheidsbranche of in één van de aanpalende vakgebieden, dan kun je dit vakblad absoluut niet missen.