Nummer 4

Nummer 4
Cover: Visagist: Trudy Kools, Make-upschool Mieke Petiet, Model: Renske de Beer.

Feng-shui tips

Λ In de ServiceShop [linken] van Esthéticienne vind je het nieuwe boek ‘168 Feng-shui tips’. Een boek, met veel tips en prachtige foto’s, dat je op weg helpt bij een succesvol leven dankzij de toepassing van Feng-shui! Een voorbeeld uit het boek is het onderwerp Feng-shui in huis. Slaap met je hoofd in de juiste richting. Zo kan de positieve energie uit de sheng chi-richting bij je binnenstromen, terwijl je slaapt. In de ServiceShop [linken] van deze site vind je overigens nog veel meer interessante boeken.

Studiereis `Beauty in Thailand`

Λ Na een eerste kennismaking met de Thaise beautycultuur in september vorig jaar, organiseert Esthéticienne nu voor haar abonnees een 9-daagse studiereis naar Thailand, het land van de glimlach. Op het programma staan onder meer een bezoek aan de imposante Health & Beauty-vakbeurs, behandelingen in authentieke Thaise Spa’s en een complete medische ‘check-up’ in Bangkok Hospital. In dit nummer van Esthéticienne staat het volledige programma beschreven en vind je een bon voor deelname aan deze prachtige en leerzame reis!

Terugblik Beauty Trade Special

Λ Beauty Trade Special, de voorjaarsbeurs die begin maart in de Jaarbeurs Utrecht werd gehouden, was een stijlvolle beurs. De eerste hal, waar de wedstrijden werden gehouden, zorgde voor de gezellige rommeligheid die ook bij een beurs hoort. De volgende hal was evenwichtig, met mooie, en vooral open stands, in fraaie lentekleuren. Er was veel te vinden over de huidige trends: mannenbehandelingen en -cosmetica en make-up. Aan airbrushtanning is niet meer te ontkomen, daarvoor waren heel wat aanbieders. De belangstelling voor apparatuur voor ontharen met laser en flitslamp en voor microdermabrasie is nog steeds groot. De volgende beautyvakbeurs in Utrecht is Beauty Salon dimensions. Kijk voor meer informatie op www.beautybeurzen.nl [linken].

Sculpturing massage

Λ De Rus Andrey Grebennikov stemt zijn massages af op de stand van de maan of op de menstruatiecyclus van de vrouw, met als resultaat vetvermindering of spiermassatoename. In dit nummer licht hij alvast een tipje van de sluier op. Dit voorjaar komt Andrey Grebennikov naar Nederland om zijn massage aan onder meer schoonheidsspecialisten te leren. In Nederland vertegenwoordigt Laura Houterman zijn methode en zij organiseert ook de cursussen (met tolk). Voor meer informatie: www.sculpturingmassage.nl [linken], of bel Laura Houterman, tel. 024-3440596.

Kleurige zomermake-up

Λ Groen is dé kleur voor de ogen deze zomer. Naast het felle groen en blauwgroen zijn er ook pasteltinten voor wie het wat kalmer aan wil doen. Er is ook een prachtige kleur azuurblauw en blauwturquoise. Roze wordt gebruikt om mee te spelen, net als citroengeel. Een vleugje onder de wenkbrauw, bij de buitenooghoek of in het midden van het ooglid. Maar alles draait wel om de ogen deze zomer. Wat groen is voor de ogen, is roze voor de blush, lippen en nagels. Voor alle kleuren geldt: ze moeten zacht, subtiel en geraffineerd glanzen. In dit nummer vind je maar liefst 3,5 pagina’s met de nieuwste zomermake-up. Op de foto de look van Stagecolor (Nem Products). doorbloeding stimuleert, is het een probaat middel tegen winterhanden. Vooral voor mensen die last hebben van zeer droge handen of kloven is een paraffinekuur aan te raden.

Verder in dit nummer

Λ
  • Holistisch: Natuurlijke rimpelbehandeling
  • Beroep: Nieuwe Wellness-opleiding
  • Branche: Consumentenblad De Huidspecialist
  • Esthéculaap: Borstkanker en deodorant
  • Dermatologie: Fillers
  • Onderzoek: De vrouw en haar huid