Λ

Najaar/winter 2012/2013

Najaar/winter 2012/2013

Wordt het een guur najaar met veel regen en sneeuw of schuift de zomer gewoon een paar maanden op en krijgen we veel zon en droog weer? Helaas beschikt de redactie van Esthéticienne niet over een glazen bol wat het weer betreft. Wat we wél durven voorspellen is dat deze herfst en winter gevuld zullen zijn met make-up in zowel mooie warme als koele kleuren, zodat er voor ieder vrouw een passende make-up te vinden is in het uitgebreide aanbod van dit seizoen.

Λ

Nieuwe generatie bedrijfskleding voor esthéticiennes

Nieuwe generatie bedrijfskleding voor esthéticiennes

Mode en het bedrijfsleven wordt langzamerhand een iets minder opmerkelijke combinatie. Modeontwerper Mart Visser trok de aandacht in 2009 met zijn ontwerpen voor de kleding van de stewardessen van de KLM. Toen modeduo Viktor en Rolf vorig jaar aankondigde toilettassen voor de business class reizigers van deze vliegmaatschappij te gaan ontwerpen, was dat al iets minder opzienbarend. Maar sla een willekeurige modegeschiedenis of -encyclopedie open, en bedrijfskleding schittert in afwezigheid. Bedrijfskleding voor esthéticiennes is daarin geen uitzondering. Hoe vind je tegenwoordig een outfit die professioneel is en toch bij de tijd oogt? Een mooie creatie die bestand is tegen lange dagen in de salon en het bijbehorende veelvuldig reinigen? Esthéticienne vertelt het je!

Λ

Beauty Salon dimensions: focus op body & mind

Beauty Salon dimensions: focus op body & mind

Beauty Salon dimensions is dé professionele vakbeurs voor de persoonlijke verzorgingsbranche met ‘Focus op Body & Mind’. Hier vinden bezoekers de laatste trends en noviteiten op het gebied van schoonheidsverzorging, workshops, presentaties en demonstraties. Exposanten presenteren producten voor gezichts-, lichaams-, voet- en nagelverzorging tot de complete inrichting van de beautysalon of het wellnesscentrum. Drie dagen vol inspirerende workshops, zinnenprikkelende ervaringen en verrassende ontmoetingen: dat is Beauty Salon dimensions.