Je eigen schoonheidsinstituut

Heb je een eigen schoonheidsinstituut of ga je er binnenkort één openen? Dan is het belangrijk om een concurrerende positie te creëren en vast te houden. Ervaring en kennis zijn daarvoor heel belangrijk.

Om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsverzorging en cosmetica is er Esthéticienne. Dit vakblad is er speciaal voor wie werkt in een schoonheidsinstituut. De redactie van dit blad heeft ruime werkervaring in deze wereld en houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Een schoonheidsinstituut kan niet zonder

Esthéticienne hoort thuis in ieder schoonheidsinstituut. Niet alleen je collega’s en jijzelf zullen er leuke ideeën uit halen, maar ook je bezoekers kunnen er inspiratie uit opdoen. In veel gevallen leidt dit tot het uitproberen van nieuwe producten en technieken en positieve mond-tot-mondreclame voor jouw schoonheidsinstituut.

Niet bij jouw boekhandel?

Esthéticienne is er vooral voor medewerkers van een schoonheidsinstituut en kent daarom een beperkte oplage. Het kan dus voorkomen dat jouw boek- of tijdschriftenhandel hem niet op voorraad heeft. Het is daarom verstandig om een abonnement op Esthéticienne te nemen. Zo weet je zeker dat je hem iedere maand op tijd krijgt. Klik voor meer informatie op de link ‘Abonneren’.