Schoonheidssalons hebben wachtruimte nodig

Het mooie van schoonheidssalons is dat het personeel uitgebreid de tijd voor de klanten neemt. Het kan dus best voorkomen dat de volgende klant even moet wachten op zijn of haar behandeling. Schoonheidssalons doen er daarom goed aan een comfortabele wachtruimte in te richten.

Tijdschriften in de schoonheidssalons

Tijdschriften vormen een onmisbaar onderdeel in de wachtruimtes van schoonheidssalons. Lectuur brengt je klanten op hun gemak, waardoor de behandeling vlotter zal verlopen. Maar voor welke magazines kun je het beste kiezen? 

Esthéticienne is een prachtig blad voor schoonheidssalons. Dit vakblad, dat ook interessant is voor jouw bezoekers, vertelt je alles over de nieuwste ontwikkelingen in je beroepsveld. Over nieuwe gezondheidstips, behandelingen en trends. Zodat zowel jij als je klanten op en top geïnformeerd zijn.

Vanuit huis een abonnement regelen

Esthéticienne hoort eigenlijk in alle schoonheidssalons te liggen. Helaas is het niet zo makkelijk om dit blad bij de reguliere tijdschriftenhandel te vinden. Je doet er daarom goed aan een abonnement op Esthéticienne te nemen. Een bijkomend voordeel is je dit abonnement eenvoudig via deze website kunt afsluiten! Klik daarvoor op de link ‘Abonneren’.