Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist 

Wie er weleens één bezoekt, weet dat je niet zomaar schoonheidsspecialist wordt. Als schoonheidsspecialist moet je namelijk heel wat weten over verschillende huidtypen, behandelingen en producten. Een pittige opleiding en veel praktijkervaring leggen de basis, waarna het zaak is om je kennis op een hoog peil te houden.

Een schoonheidsspecialist moet bijblijven

Om je klanten goed van dienst te zijn en mooie resultaten te boeken, moet je als schoonheidsspecialist wel bijblijven. Kennis van de nieuwste producten en technieken is daarom erg belangrijk. Maar waar haal je die kennis vandaan?

Het antwoord is: Esthéticienne. In dit vakblad voor de schoonheidsspecialist lees je alles over de nieuwste trends, make-up en behandelingen. Aangevuld met interviews en tips is dit dé manier om op de hoogte te blijven.

Je kunt je abonneren

Esthéticienne is interessant voor iedere schoonheidsspecialist die kwaliteit wil blijven leveren. En omdat dit vakblad niet bij iedere tijdschriftenhandel verkrijgbaar is, raden we je aan om een abonnement te nemen. Zo ben je iedere maand als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Klik daarom snel op de link ‘Abonneren’ voor meer informatie.

Bijblijven in je vak?

Mis geen nummers van jouw vakblad!

Blijf als professional in de uiterlijke verzorging op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vak. Ter introductie krijg je 30% korting voor een abonnement op het meest gelezen vakblad in je branche. Kies jouw vakblad:

Esthéticienne

Esthéticienne is hét vakblad over de schoonheidsverzorging en cosmetica voor beautyprofessionals in Nederland en België! Dit inspirerend vakblad verschijnt maandelijks en geeft uitgebreide, op de dagelijkse praktijk gerichte need to know vakinformatie voor een optimale bedrijfsuitoefening. Onderwerpen als huidverzorging, schoonheids- behandelingen, ipl, dermabrasie, dermatologie, sales, massagetechnieken, cosmetische werkstoffen, aromatherapie, make-up en rendabele salonexploitatie en bedrijfsvoering komen in vrijwel ieder nummer aan de orde.

Prof Nail

Prof Nail is het meest gelezen vakblad voor nagelstylisten in Nederland en België. Tien keer per jaar brengt Prof Nail actueel nieuws en vakinformatie voor het optimaal uitoefene van je vak. In ieder nummer vind je de meest unieke en trendy naildesign, nagelstyling en nail art. Prof Nail is een informatief, innovatief en inspirerend vakblad voor iedere nagelstyliste. Ben je werkzaam in de nagelbranche of een van de aanpalende vakgebieden, dan kan je dit vakblad absoluut niet missen.

VoetVak+

VoetVak+ is het veelzijdige en inspirerende vakblad op het gebied van voetverzorging en pedicure. Het verschijnt acht keer per jaar en richt zich op pedicures en podologen die in hun vakgebied op de hoogte willen blijven. Ook voor schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die hun pakket behandelingen willen uitbreiden met (cosmetische) voetverzorging. VoetVak+ biedt praktische, vakgerichte informatie over voetverzorging. Onderwerpen als pedicuretechnie-
ken, reflexzonetherapie, voet- en beenmassages, podotherapie en cosmetische en decoratieve voetverzorging komen in elk nummer aan de orde.

Massage Magazine

Massage Magazine is hét vakblad voor wellness- en massagetherapeuten. Het verschijnt zes keer per jaar en heeft . De brede oriëntatie staat borg voor een verrassend gevarieerde inhoud, informatief en inspirerend voor alle disciplines in de massagewereld. Lezers kunnen hun kennis verbreden en verdiepen en tegelijk tal van ideeën opdoen voor nieuwe technieken en therapieën. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van het vak regelmatig aan de orde. Bent u werkzaam in de massagebranche of een van de aanpalende vakgebieden, dan kunt u dit vakblad absoluut niet missen.

StyleVision Magazine

StyleVision Magazine is het vakblad voor professionals in make-up, visagie én haarmode. Het komt acht keer per jaar uit. De redactie biedt een up-to-date overzicht van de komende internationale trends, de nieuwste producten, de meest doordachte technieken en de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Praktische informatie, die bijdraagt tot een optimale beroepsuitoefening. Lezers zijn werkzaam bij theater- en tv- producenten, kapsalons, modellenbureaus, in de filmindustrie en de reclamewereld, maar ook in schoonheidssalons, beautyfarms, parfumerieën, kapsalons en fotostudio's.

Hair Magazine

Hair Magazine is het twaalf maal per jaar verschijnende engelstalige haarmodetijdschrift met de laatste trends op internationaal haarmodegebied. Een tijdschrift dat niet mag ontbreken op de leestafel. Hair Magazine is voor iedereen die zich in Nederland of België beroepsmatig bezighoudt met haarmode: kappers, stylisten en medewerkers van kapsalons en beautysalons.