Schoonheidsspecialist boek

Nieuw boek: Makeup: The Ultimate Guide

 

Rae Morris wordt beschouwd als een van de meest creatieve make-up artists ter wereld. Ze was de visagist van tal van beroemdheden en werkte voor film, televisie en toonaangevende modebladen zoals Vogue en Marie Claire. In ‘Makeup: the Ultimate Guide’ beschrijft ze alle trucs en technieken die ze kent. In duidelijke step-by-steps laat ze zien dat het aanbrengen van de meest trendy make-ups niet zo moeilijk is als het lijkt. Ze bespreekt de belangrijkste make-upbenodigdheden en de prijs-kwaliteitsaspecten van decoratieve cosmetica, en gaat verder uitgebreid in op het kiezen van de juiste kleuren oogschaduw, het verzorgen van wenkbrauwen, het aanbrengen van valse wimpers en technieken als shapen en highlighten. Tot besluit laat ze een aantal snelle make-overs voor diverse gelegenheden zien. Dit rijk geïllustreerde boek kan met recht worden beschouwd als de ultieme handleiding voor wie meer wil doen met make-up. Engelstalig, 256 pag.

 

25% korting voor abonnees! Het boek is te bestellen in onze online shop.

 

Prijs voor abonnees: € 26,95 of 34 nieuwe Beautyzegels

Prijs niet-abonnees: € 35,95 

Prijs is incl. 6% BTW en excl. verzendkosten

Voorbeelden uit het boek

Cadeautje van Estheticienne

Abonnees van Esthéticienne maken deze maand kans op een van de tien huidverzorgingssets van Neoderma, bestaande uit de cleansing cream en de rich body cream. De cleansing cream is een afspoelbare, schuimende crème die de huid zacht, maar toch ook grondig reinigt. Het zorgt voor een natuurlijke bescherming van de epidermis en geeft een frisse gloed. De rich body cream is een voedende rijke body crème met shea butter en zoete amandelolie. De crème helpt bij de bestrijding van vrije radicalen en huidveroudering. De huidstructuur wordt gladder dankzij een extract van balsemien. Een ideaal product voor de vochtarme en droge huid. De producten bevatten geen parabenen, genetisch gemanipuleerde kruiden en -extracten, mineralen of lanoline. Dit maakt ze geschikt voor alle huidtypen. Neoderma/Hettinga Benelux stelt tien huidverzorgingssets beschikbaar met een totale verkoopwaarde van €76,45, bestaande uit de cleansing cream en de rich body cream.

Als je de bon in het decembernummer van Esthéticienne volledig ingevuld in een gesloten en gefrankeerde envelop opstuurt naar Koggeschip Vakbladen, Cadeautje Esthéticienne, Postbus 1198, 1000 BD Amsterdam krijg je als je bij de eerste tien inzendingen hoort, een van de tien huidverzorgingssets Neoderma cadeau. Voorwaarden: één inzending per schoonheidssalon. Over de inzending en verdeling kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen voor de verschijningsdatum van Esthéticienne (9 december) worden helaas niet geaccepteerd.