Schoonheidspecialist groothandel

Producten voor de schoonheidssalon

Op de pagina 'Leveranciers' krijgt de schoonheidsspecialiste, schoonheidssalon, visagist, nagelstyliste, pedicure en professional in de wellness, een overzicht van fabrikanten, leveranciers, importeurs van producten voor de uiterlijke verzorging, make-upproducten, producten voor de voetverzorging, nagelstyling. Salon apparatuur gezicht: acne, couperose, huidverbetering, pigmentvlekken. Salon apparatuur lichaam: afslanken, cellulite, huidverbetering. Producten huidverzorging. Apparatuur huidanalyse. Salonbenodigdheden. IPL en laser apparatuur voor ontharen. Permanente make-up. Make-up producten in de schoonheidssalon.


Ook een vermelding op deze pagina toevoegen? Informeer hier.


Ook een vermelding op deze pagina toevoegen? Informeer hier.

Esthéticienne is het meest gelezen vaktijdschrift op het gebied van schoonheidsverzorging en cosmetica in Nederland en België. Het verschijnt elke maand en biedt de professional uitgebreide, op de dagelijkse praktijk gerichte informatie in een fraaie en kleurrijke vormgeving. Met regelmatig terugkerende onderwerpen als schoonheidsverzorging, aromatherapie, dermatologie, saloninrichting en bedrijfsvoering is Esthéticienne dé ideale partner voor deze beroepsgroep. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van het vakgebied regelmatig aan de orde. Bent u werkzaam in de schoonheidsbranche of een van de aanpalende vakgebieden dan kunt u dit vakblad absoluut niet missen.

Esthéticienne biedt praktische, vakgerichte informatie over schoonheidsverzorging in de meest brede zin van het woord. Onderwerpen als dermatologie, massagetechnieken, cosmetische werkstoffen, aromatherapie, make-up en salonexploitatie komen in vrijwel ieder nummer aan de orde, maar ook wordt regelmatig aandacht besteed aan voeding, plastische chirurgie, cosmetische voetverzorging, mannenkosmetiek en mode. Kortom, een breed scala aan vaktechnische informatie ter ondersteuning van een optimale beroepsuitoefening en een rendabele bedrijfsvoering.