Schoonheidsspecialiste boek

Nieuw boek: Makeup: The Ultimate Guide

 

Rae Morris wordt beschouwd als een van de meest creatieve make-up artists ter wereld. Ze was de visagist van tal van beroemdheden en werkte voor film, televisie en toonaangevende modebladen zoals Vogue en Marie Claire. In ‘Makeup: the Ultimate Guide’ beschrijft ze alle trucs en technieken die ze kent. In duidelijke step-by-steps laat ze zien dat het aanbrengen van de meest trendy make-ups niet zo moeilijk is als het lijkt. Ze bespreekt de belangrijkste make-upbenodigdheden en de prijs-kwaliteitsaspecten van decoratieve cosmetica, en gaat verder uitgebreid in op het kiezen van de juiste kleuren oogschaduw, het verzorgen van wenkbrauwen, het aanbrengen van valse wimpers en technieken als shapen en highlighten. Tot besluit laat ze een aantal snelle make-overs voor diverse gelegenheden zien. Dit rijk geïllustreerde boek kan met recht worden beschouwd als de ultieme handleiding voor wie meer wil doen met make-up. Engelstalig, 256 pag.

 

25% korting voor abonnees! Het boek is te bestellen in onze online shop.

 

Prijs voor abonnees: € 26,95 of 34 nieuwe Beautyzegels

Prijs niet-abonnees: € 35,95 

Prijs is incl. 6% BTW en excl. verzendkosten

Voorbeelden uit het boek

Esthéticienne is het meest gelezen vaktijdschrift op het gebied van schoonheidsverzorging en cosmetica in Nederland en België. Het verschijnt elke maand en biedt de professional uitgebreide, op de dagelijkse praktijk gerichte informatie in een fraaie en kleurrijke vormgeving. Met regelmatig terugkerende onderwerpen als schoonheidsverzorging, aromatherapie, dermatologie, saloninrichting en bedrijfsvoering is Esthéticienne dé ideale partner voor deze beroepsgroep. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van het vakgebied regelmatig aan de orde. Bent u werkzaam in de schoonheidsbranche of een van de aanpalende vakgebieden dan kunt u dit vakblad absoluut niet missen.

Esthéticienne biedt praktische, vakgerichte informatie over schoonheidsverzorging in de meest brede zin van het woord. Onderwerpen als dermatologie, massagetechnieken, cosmetische werkstoffen, aromatherapie, make-up en salonexploitatie komen in vrijwel ieder nummer aan de orde, maar ook wordt regelmatig aandacht besteed aan voeding, plastische chirurgie, cosmetische voetverzorging, mannenkosmetiek en mode. Kortom, een breed scala aan vaktechnische informatie ter ondersteuning van een optimale beroepsuitoefening en een rendabele bedrijfsvoering.

Voordelen om je te abonneren op Esthéticienne Magazine:

  1. Je ontvangt Esthéticienne maandelijks en bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten in de uiterlijke verzorging.
  2. In ieder nummer vind je 'need to know' vakinformatie, praktische tips en inspirerende ideeën om meer te halen uit je schoonheidssalon. De nieuwste toepassingen en technieken, objectieve achtergrondinformatie over apparatuur en cosmetica-ingrediënten, succesvolle salonconcepten, ideeën om nieuwe klanten te krijgen, de nieuwste producten, zakelijk advies en praktische medische informatie.
  3. Blijvende 30% korting op het tarief voor een vermelding als schoonheidsspecialiste in de meest bezochte online beautygids voor het werven van nieuwe klanten.
  4. 30% korting op eerder verschenen nummers van Esthéticienne en overige beauty vakbladen.
  5. Forse korting op de entreeprijs van de belangrijkste beautybeurzen. De voor- en najaarsbeurs in Utrecht (€ 16,- i.p.v. € 26,-), en Estetika in Brussel (€ 14,- i.p.v. € 40,-). Hoe de kortingskaarten te verkrijgen lees je hier.
  6. In ieder nummer maak je kans op de nieuwste beautyproducten in de rubriek 'Cadeautje van Esthéticienne'
  7. Extra korting op alle producten uit onze online shop door het sparen van BeautyZegels.
  8. Je kunt deelnemen aan het Forum waarin je een praktisch probleem kunt voorleggen, om te weten hoe je dat kunt oplossen.
Ook abonnee worden? Nu uitzonderlijk aanbod: 30% korting!