Schoonheidspecialiste leverancier

Cadeautje van Estheticienne

Abonnees van Esthéticienne maken deze maand kans op een van de tien huidverzorgingssets van Neoderma, bestaande uit de cleansing cream en de rich body cream. De cleansing cream is een afspoelbare, schuimende crème die de huid zacht, maar toch ook grondig reinigt. Het zorgt voor een natuurlijke bescherming van de epidermis en geeft een frisse gloed. De rich body cream is een voedende rijke body crème met shea butter en zoete amandelolie. De crème helpt bij de bestrijding van vrije radicalen en huidveroudering. De huidstructuur wordt gladder dankzij een extract van balsemien. Een ideaal product voor de vochtarme en droge huid. De producten bevatten geen parabenen, genetisch gemanipuleerde kruiden en -extracten, mineralen of lanoline. Dit maakt ze geschikt voor alle huidtypen. Neoderma/Hettinga Benelux stelt tien huidverzorgingssets beschikbaar met een totale verkoopwaarde van €76,45, bestaande uit de cleansing cream en de rich body cream.

Als je de bon in het decembernummer van Esthéticienne volledig ingevuld in een gesloten en gefrankeerde envelop opstuurt naar Koggeschip Vakbladen, Cadeautje Esthéticienne, Postbus 1198, 1000 BD Amsterdam krijg je als je bij de eerste tien inzendingen hoort, een van de tien huidverzorgingssets Neoderma cadeau. Voorwaarden: één inzending per schoonheidssalon. Over de inzending en verdeling kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen voor de verschijningsdatum van Esthéticienne (9 december) worden helaas niet geaccepteerd.


Ook een vermelding op deze pagina toevoegen? Informeer hier.


Ook een vermelding op deze pagina toevoegen? Informeer hier.

Esthéticienne is het meest gelezen vaktijdschrift op het gebied van schoonheidsverzorging en cosmetica in Nederland en België. Het verschijnt elke maand en biedt de professional uitgebreide, op de dagelijkse praktijk gerichte informatie in een fraaie en kleurrijke vormgeving. Met regelmatig terugkerende onderwerpen als schoonheidsverzorging, aromatherapie, dermatologie, saloninrichting en bedrijfsvoering is Esthéticienne dé ideale partner voor deze beroepsgroep. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van het vakgebied regelmatig aan de orde. Bent u werkzaam in de schoonheidsbranche of een van de aanpalende vakgebieden dan kunt u dit vakblad absoluut niet missen.

Esthéticienne biedt praktische, vakgerichte informatie over schoonheidsverzorging in de meest brede zin van het woord. Onderwerpen als dermatologie, massagetechnieken, cosmetische werkstoffen, aromatherapie, make-up en salonexploitatie komen in vrijwel ieder nummer aan de orde, maar ook wordt regelmatig aandacht besteed aan voeding, plastische chirurgie, cosmetische voetverzorging, mannenkosmetiek en mode. Kortom, een breed scala aan vaktechnische informatie ter ondersteuning van een optimale beroepsuitoefening en een rendabele bedrijfsvoering.

Producten voor de schoonheidssalon

Op de pagina 'Leveranciers' krijgt de schoonheidsspecialiste, schoonheidssalon, visagist, nagelstyliste, pedicure en professional in de wellness, een overzicht van fabrikanten, leveranciers, importeurs van producten voor de uiterlijke verzorging, make-upproducten, producten voor de voetverzorging, nagelstyling. Salon apparatuur gezicht: acne, couperose, huidverbetering, pigmentvlekken. Salon apparatuur lichaam: afslanken, cellulite, huidverbetering. Producten huidverzorging. Apparatuur huidanalyse. Salonbenodigdheden. IPL en laser apparatuur voor ontharen. Permanente make-up. Make-up producten in de schoonheidssalon.