Schoonheidsinstituut

Esthéticienne is het toonaangevende vaktijdschrift voor iedereen die werkzaam is in een schoonheidsinstituut in Nederland en België. Het verschijnt elke maand en biedt personenen die werkzaam zijn in een schoonheidsinstituut uitgebreide, op de dagelijkse praktijk gerichte informatie over het vakgebied in een fraaie en kleurrijke vormgeving. Met regelmatig terugkerende onderwerpen als schoonheidsverzorging, aromatherapie, dermatologie, saloninrichting en bedrijfsvoering is Esthéticienne dé ideale partner voor zij die werkzaam zijn in een schoonheidsinstituut. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van schoonheidsverzorging regelmatig aan de orde. Zij die werkzaam zijn in een schoonheidsinstituut kunnen dit vakblad absoluut niet missen.

Doelgroep
Esthéticienne bereikt iedereen die werkzaam is een schoonheidsinstituut in Nederland of België die zich bezighoud met schoonheidsverzorging en cosmetica of hiervoor in opleiding zijn. Het vakblad richt zich primair op mensen die in een schoonheidsinstituut werkzaam zijn en huidtherapeuten, alsook op zonnestudio's, sauna's, fitnesscentra en parfumerieën.

Redactieformule
Esthéticienne biedt praktische, vakgerichte informatie over schoonheidsverzorging in de meest brede zin van het woord. Onderwerpen als dermatologie, massagetechnieken, cosmetische werkstoffen, schoonheidssalons, aromatherapie, make-up en salonexploitatie komen in vrijwel ieder nummer aan de orde, maar ook wordt regelmatig aandacht besteed aan voeding, plastische chirurgie, cosmetische voetverzorging, mannenkosmetiek en mode. Kortom, een breed scala aan vaktechnische informatie ter ondersteuning van een optimale beroepsuitoefening en een rendabele bedrijfsvoering van het schoonheidsinstituut.

Meer links over schoonheidsinstituut op schoonheidssalon.rubrieken.com