Schoonheidsspecialisten

Esthéticienne is het toonaangevende vaktijdschrift voor schoonheidsspecialisten in Nederland en België. Het verschijnt elke maand en biedt schoonheidsspecialisten uitgebreide, op de dagelijkse praktijk gerichte informatie over het vakgebied in een fraaie en kleurrijke vormgeving. Met regelmatig terugkerende onderwerpen als schoonheidsverzorging, aromatherapie, dermatologie, saloninrichting en bedrijfsvoering is Esthéticienne dé ideale partner voor schoonheidsspecialisten. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van schoonheidsverzorging regelmatig aan de orde. Schoonheidsspecialisten of zij die werkzaam in een van de aanpalende vakgebieden dan kunnen dit vakblad absoluut niet missen.

Doelgroep
Esthéticienne bereikt alle schoonheidsspecialisten die zich in Nederland of België beroepsmatig bezighouden met schoonheidsverzorging en cosmetica of hiervoor in opleiding zijn. Het vakblad richt zich primair op schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, alsook op zonnestudio's, sauna's, fitnesscentra en parfumerieën.

Redactieformule
Esthéticienne biedt praktische, vakgerichte informatie over schoonheidsverzorging in de meest brede zin van het woord. Onderwerpen als dermatologie, massagetechnieken, cosmetische werkstoffen, aromatherapie, make-up en salonexploitatie komen in vrijwel ieder nummer aan de orde, maar ook wordt regelmatig aandacht besteed aan voeding, plastische chirurgie, cosmetische voetverzorging, mannenkosmetiek en mode. Kortom, een breed scala aan vaktechnische informatie ter ondersteuning van een optimale beroepsuitoefening en een rendabele bedrijfsvoering.

Meer links voor schoonheidsspecialisten op schoonheidsspecialisten.pagina.nl