Schoonheidsverzorging

Esthéticienne is het toonaangevende vaktijdschrift op het gebied van schoonheidsverzorging en cosmetica in Nederland en België. Het verschijnt elke maand en biedt de professional uitgebreide, op de dagelijkse praktijk gerichte informatie over schoonheidsverzorging in een fraaie en kleurrijke vormgeving. Met regelmatig terugkerende onderwerpen als schoonheidsverzorging, aromatherapie, dermatologie, saloninrichting en bedrijfsvoering is Esthéticienne dé ideale partner voor deze beroepsgroep. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van schoonheidsverzorging regelmatig aan de orde. Bent u werkzaam in de schoonheidsverzorging of een van de aanpalende vakgebieden dan kunt u dit vakblad absoluut niet missen.

Doelgroep
Esthéticienne bereikt iedereen die zich in Nederland of België beroepsmatig bezighoudt met schoonheidsverzorging en cosmetica of hiervoor in opleiding is. Het vakblad richt zich primair op schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, alsook op zonnestudio's, sauna's, fitnesscentra en parfumerieën.

Redactieformule
Esthéticienne biedt praktische, vakgerichte informatie over schoonheidsverzorging in de meest brede zin van het woord. Onderwerpen als dermatologie, massagetechnieken, cosmetische werkstoffen, aromatherapie, make-up en salonexploitatie komen in vrijwel ieder nummer aan de orde, maar ook wordt regelmatig aandacht besteed aan voeding, plastische chirurgie, cosmetische voetverzorging, mannenkosmetiek en mode. Kortom, een breed scala aan vaktechnische informatie ter ondersteuning van een optimale beroepsuitoefening en een rendabele bedrijfsvoering.

Meer links over schoonheidsverzorging vindt u op:

schoonheidsverzorging.startkabel.nl
schoonheidsverzorging.verzamelgids.nl